eng | hun | srb  
2019 Szeptember 16 - Hétfő
 

FAGYLALTPULTOK

Punto Gelato Italia

Kapható saját vagy távoli kompresszorral, kérésre kerekekkel ellátva. A Punto Gelato Italia a fagylaltpult a fejlődését mutatja.

Bármilyen környezetben használható, egy divatos, de egy klasszikus, elegáns helyen is.

A Punto Gelato Italia mozgatható részeket is tartalmaz, formája könnyen változtatható a külső elemek elforgatásával. A berendezés egyes részei kényelmes támaszt nyújtanak a tégelyeknek, tölcséreknek, kiskanalaknak. stb. A Punto Gelato Italia bemutatja és tárolja a fagylaltokat, továbbá 12, 15 és 18féle ízt tároló verziói léteznek. A Punto Gelato látványos, és a termékek folyamatos forgatása miatt figyelemfelkeltő. A fagylaltot kiválóan tárolja, a jó szigetelésnek és az intelligens leolvasztónak köszönhetően (Sistema Reduced Defrosting Frequency) energiatakarékos, egyenletesen hűt, a Vevő részére a fagylaltok kiváló láthatóságát, az árusítónak pedig kényelmes felszolgálást biztosít.

<Termékleírás>

Jewel

Megújuló, rugalmas, egy teljesen átlátszó, többfunkciós, igény szerint változó üvegpult, mely esztétikus és változatos: Fagylaltok, Cukrászsütemények és Pralinék szervírozása.

A fagylaltszekrényben működő kiváló fagyasztórendszer a pult minden pontján optimális hőmérsékleten tartja a készítményeket; meleggázos leolvasztás, vagy időszakos invertálás; az üvegreteszek és a sűrűn befecskendezett poliuretán szigetelés által garantált energiatakarékosság; megújult, ledes megvilágítás.

 

Néhány előny: az eredeti geometriai formáknak köszönhetően a bemutatott termékek maximális láthatósága;

JEWEL, a technológiai és design megújulás ékszere; az utolsó generációs technológia rendszer, az IFI Platinum kollekció részét képezi.

 

Szolgáltatások: fagylaltok – sütemények –  praliné

<Termékleírás>

Cubika

Mint egy páncélszekrény, a CUBIKA fagylalt- és süteménypult teljesen átlátszó. Tárolásra és felszolgálásra egyszerre használható. Az első és oldalsó üvegek hűtöttek és melegítettek. Egyenes üveg, felül H1351-es, alul H1151-es verzió. Minden oldalról minden rész a termékek kiváló láthatóságát biztosítja.

A CUBIKA-ra leginkább jellemző vonások közé tartozik a tisztítás és a vonalak jelentőssége.

A CUBIKA tökéletesen illeszkedik az IFI ajánlatai közé.

<Termékleírás>

Aktiva

A hideg technológia kanyargós kifejezése.
Arra tervezték, hogy a legjobban látsszanak a kitett termékek. Ergonomikus a kezelő legnagyobb kényelméért. Erős teljesen acél szerkezetével. Biztonságos mintás és hőkezelt első ablakaival. Megbízható, mert szélsőséges hőmérsékleten tesztelték: 35 fokos szobahőmérsékleten és 60% páratartalomnál. Technikai a használt anyagoknak és a hűtőrendszernek köszönhetően. Sokoldalú kanyargós alakjával, mely alkalmazkodik mindenféle helyiséghez. Világos, hogy a legjobban kiemelje mesterműveit.
Az
Aktiva az IFI alkotása a hivatásos fagylalt és cukrász világnak.
Tanúsítványok: CE Európára, ETL Észak-Amerikára és Gost Standard Oroszországra

<Termékleírás>

Class

A nagy teljesítményt és újító design-t nyújtó Class négy egyenes és három hajlított formában elérhető. Ezt a nagyon megbízható display-t hatalmas kínáló kapacitás és, a gelato változatban, forró gázos vagy fordított ciklusú jégtelenítő rendszerek jellemzik.
- Hőkezelt üveg előrész
- Display felület 9 fokos szögben hajtott
- Forró gázos vagy fordított ciklusú (választható) jégtelenítő rendszer
Tanúsítványok: CE Európára, ETL Észak-Amerikára és Gost Standard Oroszországra
- 35 fokos szobahőmérsékleten és 60% páratartalomnál tesztelve

<Termékleírás>

Special

A Special egy szabadon álló telepítésre tervezett display tartó.
Könnyű mozgatni, használni, és kezelni, a legjobb megoldás kis helyekre és a választék kikerekítésére. Az önhordó üveg különösen rugalmas és alkalmazható termékké teszi. A
Special-t klasszikus, mégis szembetűnő design és az előrészen kék vagy rózsaszín megvilágított polikarbonát díszítések jellemzik.
Az egy anyagból készült tartály befecskendezett poliuretán habbal szigetelt (40 kg/mł); a display felület 9 fokos szögben hajtott, és az üveg első rész hőkezelt.
- Felső rész önhordó üveggel
- Hőkezelt üveg előrész
- Elemek és oldalak bármilyen RAL színben lakkozva
- 9 fokos szögben hajtott display felület
- Hűtőrendszer szimpla vagy dupla bepárlóval
- Forró gázos vagy fordított ciklusú jégtelenítő rendszer
- Választható trópusiasítás: távirányítható cseppfolyósító egység 43 fokos körülvevő hőmérsékleten tesztelve
Tanúsítványok: CE Európára, ETL Észak-Amerikára
- 35 fokos szobahőmérsékleten és 60% páratartalomnál tesztelve

<Termékleírás>

Prima

 

<Termékleírás>

Sky

A pult mélységének csökkentése miatt a Sky - fagylaltpult segítségével kisebb helyekben is gondolkodhat. A teljes szerkezet fémből készült. A karosszéria egy darabból készült, vastagsága 50 mm, 40 kg/m3 sűrűsséggel fecskendezett poliuretánnal szigetelt. Elektronikus vezérlő a hűtőberendezés, a hozzá tartozó digitális kijelző pedig mutatja a hőmérsékletet a Vevő oldalán. Az első hajlított üveg mindig nyitható, és alul pánttal rögzített. A létrehozáskor külön figyelmet szenteltünk a tisztításnak és higiéniának, ezért az oldalsó üvegek és a tolóajtók vezetői könnyen eltávolíthatók. A tesztelt, nyolcóránkénti ciklusokkal működő meleggáz-leolvasztós hűtőrendszer a fagylalt tökéletes tárolását garantálja.

<Termékleírás>