eng | hun | srb  
2020 Július 08 - Szerda
 

HŰTŐPULTOK

Total view

Megvilágított, teljesen átlátszó bemutatótér. A TOTAL VIEW vitrinben a nagyobb tér kiemeli a készítmények formáját. Maximális láthatóság és optimális tárolás. A hasonló méretekkel rendelkező hagyományos gépekhez képest fagyasztó (+50%) és konzerváló (+25%) teljesítménye nagyobb.

Néhány technikai előny: átfordítható, jobbra vagy balra mozdítható első ajtó; leszerelhető üvegpolcok a hűtött és fűtött rekeszekben; kiváló ledes megvilágítás. Dupla prezentáció: az üvegszekrény kétfunkciós, süteményeket és pralinét tárolhat. Az irányító panellel egyszerűen beállíthatja a bemutatott készítmény által megkívánt hőmérsékletet és páratartalmat.

 

Szolgáltatások: sütemények – praliné – snack Moduli Pasticceria/Snack: 100 – 150 – 200 cm

35°-os környezetben, 60%-os relatív páratartalomban tesztelt.

Európában a CE, É-Amerikában az ELT, Oroszországban pedig a Gost Standard által igazolt.

<Termékleírás>

Cubika

Mint egy páncélszekrény, a CUBIKA fagylalt- és süteménypult teljesen átlátszó. Tárolásra és felszolgálásra egyszerre használható. Az első és oldalsó üvegek hűtöttek és melegítettek. Egyenes üveg, felül H1351-es, alul H1151-es verzió. Minden oldalról minden rész a termékek kiváló láthatóságát biztosítja.

A CUBIKA-ra leginkább jellemző vonások közé tartozik a tisztítás és a vonalak jelentőssége.

A CUBIKA tökéletesen illeszkedik az IFI ajánlatai közé.

<Termékleírás>

Aktiva

A hideg technológia kanyargós kifejezése.
Arra tervezték, hogy a legjobban látsszanak a kitett termékek. Ergonomikus a kezelő legnagyobb kényelméért. Erős teljesen acél szerkezetével. Biztonságos mintás és hőkezelt első ablakaival. Megbízható, mert szélsőséges hőmérsékleten tesztelték: 35 fokos szobahőmérsékleten és 60% páratartalomnál. Technikai a használt anyagoknak és a hűtőrendszernek köszönhetően. Sokoldalú kanyargós alakjával, mely alkalmazkodik mindenféle helyiséghez. Világos, hogy a legjobban kiemelje mesterműveit.
Az
Aktiva az IFI alkotása a hivatásos fagylalt és cukrász világnak.
Tanúsítványok: CE Európára, ETL Észak-Amerikára és Gost Standard Oroszországra

<Termékleírás>

Class

Csak képzelje el, mit tehet Önért a Class! És mit tehet Ön a Class-szel!
A
Class ergonómiát, felhasználó-barátságot és nagy kiállító kapacitást jelent. A Class négy egyenes és három hajlított formában, valamint különböző RAL színekben – választható – elérhető a fehértől a feketéig, a rózsaszíntől a zöldig és a narancstól a kékig.
Termékei láthatóbbak lesznek vevői számára a fénycsöveknek, a nagy és hőkezelt üveg előrésznek, az 5 fokban hajlított display felületnek köszönhetően.
A
Class végeleme, melyet kifinomult és diszkrét design jellemez, a display tartónak határozott eleganciát, nagyszerű stílusos vonzerőt ad. Személyes stílust adhat a választott RAL színnel az elülső elemhez illesztve, és így megteremthető az Ön exkluzív és csábító színösszeállítása.
Szeretné sütemény termékeit elegáns és kifogástalan módon kiállítani? A
Class-nak nagy nyílása van a kezelő oldalán, illetve nagyszerű hatású és kapacitású széles display teteje, mely – a polcokkal együtt – tágas területet kínál termékei kiállítására. Álló tartók csak a vevő oldalán vannak, megkönnyítve így a kezelő munkáját. Az álló tartók kerete dugattyúval szerelt, mely megtartja a – mindig hőkezelt – üveg előrészt bármilyen megállítási helyzetben. Az üveg oldalak szitanyomottak, és fűtöttek.Tanúsítványok: CE Európára, ETL Észak-Amerikára és Gost Standard Oroszországra

<Termékleírás>

Prima

<Termékleírás>

Sky

A pult mélységének csökkentése miatt a Sky - hűtőpult segítségével kisebb helyekben is gondolkodhat. A teljes szerkezet fémből készült. A karosszéria egy darabból készült, vastagsága 50 mm, 40 kg/m3 sűrűsséggel fecskendezett poliuretánnal szigetelt. Elektronikus vezérlő a hűtőberendezés, a hozzá tartozó digitális kijelző pedig mutatja a hőmérsékletet a Vevő oldalán. Az első hajlított üveg mindig nyitható, és alul pánttal rögzített. A létrehozáskor külön figyelmet szenteltünk a tisztításnak és higiéniának, ezért az oldalsó üvegek és a tolóajtók vezetői könnyen eltávolíthatók. A tesztelt, nyolcóránkénti ciklusokkal működő meleggáz-leolvasztós hűtőrendszer a sütemények tökéletes tárolását garantálja.

<Termékleírás>

Meridiana

<Termékleírás>

MySnack

<Termékleírás>

Comet II

<Termékleírás>